Collaborations

Dra. Clarisa Galindo Sánchez. Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada (CICESE) Baja California, México.

https://www.cicese.edu.mx/

Dra. Fabiola Lafarga de la Cruz. Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada (CICESE), Baja California, México.

https://www.cicese.edu.mx/

PhD. Cristian Araya Jaime. Departamento de Biología, Universidad de la Serena, Chile.

http://www.userena.cl/departamento-de-biologia.html

Dr. Cristian Segura. Instituto Tecnológico de la Mitilicultura (INTEMIT), Chile.

Dra. Elisa Jiménez Uribe. Food Quality, Safety and Identity AZT, Derio (Bizkaia), España.

sin referencia

 Dr. Miguel Angel Pardo. Food Quality, Safety and Identity AZT, Derio (Bizkaia), España.

sin referencia

 Dra. Ángeles Longa. Department of Research and Development, Consello Regulador Do Mexill ́on de Galicia, España.

https://www.mexillondegalicia.org/?page_id=26

Dr. Ren-Shiang Lee. Department of Research and Development, Consello Regulador Do Mexillón de Galicia, España.

https://www.mexillondegalicia.org/?page_id=26

Dra. Malgorzata Zbawicka. Institute of Oceanology Polish Academy of Sciences, Poland.

https://www.iopan.gda.pl/

Dr. Roman Wenne. Institute of Oceanology Polish Academy of Sciences, Poland.

https://www.iopan.gda.pl/

Dr. Jonathan P. Gardner. School of Biological Sciences, Victoria University of Wellington, New Zealand.

https://www.wgtn.ac.nz/sbs

Dra. Pilar Ulloa. Escuela de Agronomía, Universidad de las Américas, Chile.

https://veterinaria-agronomia.udla.cl/agronomia/

Dr. Rob Ogden. University of Edinburgh, United Kingdom.

https://www.ed.ac.uk/profile/prof-rob-ogden

Dr. Qingchao Wang. Huazhong Agricultural University, Chile.

http://www.hzau.edu.cn/en/HOME.htm

Scroll to Top