Dra. Clarisa Galindo Sánchez. Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada (CICESE) Baja California, México.
https://www.cicese.edu.mx/
Dra. Fabiola Lafarga de la Cruz. Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada (CICESE), Baja California, México.
https://www.cicese.edu.mx/
PhD. Cristian Araya Jaime. Departamento de Biología, Universidad de la Serena, Chile.
http://www.userena.cl/departamento-de-biologia.html
Dr. Cristian Segura. Instituto Tecnológico de la Mitilicultura (INTEMIT), Chile.
Dra. Elisa Jiménez Uribe. Food Quality, Safety and Identity AZT, Derio (Bizkaia), España.
sin referencia
Dr. Miguel Angel Pardo. Food Quality, Safety and Identity AZT, Derio (Bizkaia), España.
sin referencia
Dra. Ángeles Longa. Department of Research and Development, Consello Regulador Do Mexill ́on de Galicia, España.
https://www.mexillondegalicia.org/?page_id=26
Dr. Ren-Shiang Lee. Department of Research and Development, Consello Regulador Do Mexillón de Galicia, España.
https://www.mexillondegalicia.org/?page_id=26
Dra. Malgorzata Zbawicka. Institute of Oceanology Polish Academy of Sciences, Poland.
https://www.iopan.gda.pl/
Dr. Roman Wenne. Institute of Oceanology Polish Academy of Sciences, Poland.
https://www.iopan.gda.pl/
Dr. Jonathan P. Gardner. School of Biological Sciences, Victoria University of Wellington, New Zealand.
https://www.wgtn.ac.nz/sbs
Dra. Pilar Ulloa. Escuela de Agronomía, Universidad de las Américas, Chile.
https://veterinaria-agronomia.udla.cl/agronomia/
Dr. Rob Ogden. University of Edinburgh, United Kingdom.
https://www.ed.ac.uk/profile/prof-rob-ogden
Dr. Qingchao Wang. Huazhong Agricultural University, Chile.